beats by dre cheap

Heinze: "Odigrali su to perfektno"

Gabriel Heinze priznao je da je trenutak nepažnje doveo Real do poraza,ali uprkos tome pohvalio je protivničke igrače za brzu reakciju.
Argentinski branič smatra sebe jednim od krivaca za pogodak Getafea,koji je došao u trenutku kada je dio igrača Real Madrida na drugoj strani terena proslavljao poništeni pogodak Arjena Robbena.
Iako je bio jedan od onih koji su u tom trenutku branili gol Real Madrida,dok su se drugi veselili,Heinze je ipak nezadovoljan.

"To je nogomet,a Getafe je povukao pametan potez," rekao je bivši igrač Manchester Uniteda.

"Ta situacija je bila poptuno u njihovu korist i znali su to iskoristiti.Mi u tom trenutku nismo dobro reagovali i nikad nisam zadovoljan golovima koji budu postignuti dok ja igram u odbrani.Ali,ponavljam,iskoristili su odličnu situaciju koju su imali i pokazali koliko je dobra za njih bila."

"Bio sam predaleko i neko jednostavno nekad ne sluša.Vidio sam da žele odmah napasti naš gol.Bila je to brza igra gdje su nas brojno nadmašili: pravi kontranapad."

"Odigrali su to perfektno i ništa se nije moglo učiniti."

Ovaj odbrambeni nogometaš se osvrnuo na utakmice koje slijede i svoj oporavak.

"Znamo koje stvari moramo unaprijediti,što je dobro," rekao je.

"Vrlo smo razočarani što nismo uspjeli osvojiti tri boda,što je bio naš cilj.Zadovoljan sam s naporom koji tim ulaže,borbom i i čvrstom igrom.Ali utakmice se sastoje od sitnih detalje,što je i razlog našeg poraza."

Real Madrid
http://damir9.blogger.ba
25/02/2008 23:32